Wat is een computerbril?


Wat is een computerbril?

Een computerbril (ook wel beeldschermbril genoemd) beschermt jouw ogen door blauw licht te filteren met behulp van een blauw licht filter die verwerkt is in de glazen. Dankzij onze blue-cut technology blokkeert Reluxer schadelijk licht. Reluxer blokkeert alleen schadelijk licht, maar laat overig licht door, voor de ultieme balans tussen natuurlijke kleurervaring en maximaal effect.


oog comfort computerbril

meer focus computerbril

beschermde ogen computerbril

verbeterde werkhouding computerbril

beter contrast beeldschermbril


Meer Comfort


Meer Focus


Beschermde Ogen


Betere Werkhouding


Verbeterd Contrast


Waarom heb ik een computerbril nodig?

Als jij méér dan twee uur per dag naar een scherm kijkt, dan is een computerbril een slimme aankoop. Zoals je weet is het schadelijk effect van UV-licht is acuut en daarom is het slim om een zonnebril te dragen. Blauw licht daarentegen brengt over een langere periode schade aan. Bij meer dan twee uur schermtijd per dag loop je al verhoogd risico op versnelde veroudering van de ogen.

Nederlanders kijken gemiddeld vijf uur per dag naar een scherm. Dit komt met name omdat het voor veel kantoorbanen nodig is om achter een pc of laptop te werken. Een lange dag op werk weerhoudt ons er niet van om in de trein nog even door onze feeds te scrollen of om thuis Netflix aan te zetten. De computerbril is een musthave in het digitale tijdperk waarin we zijn beland.

Wat zijn de voordelen van een computerbril?

Als je voor het eerst een Reluxer computerbril opzet zul je iets warmere kleuren ervaren. Dit zorgt voor merkbaar meer comfort tijdens het kijken naar een beeldscherm.

Blauw licht uit beeldschermen is moeilijk voor de ogen om te verwerken. Reluxer vermindert de ‘visuele ruis’ die schermlicht veroorzaakt, waardoor jouw ogen het kijken naar een scherm langer volhouden. Zo heb jij minder pauzes nodig en behoud je focus.

Doordat jouw ogen zo hard moeten werken wanneer je naar je beeldscherm kijkt, sterven de cellen op het netvlies eerder af dan normaal. Met een computerbril van Reluxer ben je optimaal beschermd en kunnen jouw ogen ontspannen.

De vermoeiing die optreedt in de ogen na een langdurige periode achter een scherm zorgt voor verminderd zicht. Onbewust zit jij aan het eind van de dag dichter bij je scherm dan aan het begin, wat ten koste gaat van je werkhouding. Met Reluxer kun je rechtop blijven zitten.

De warmere tinten zorgen voor verbeterd contrast wat het makkelijker maakt om tekst te lezen. De blauw licht filter maakt het lezen van een scherm een stuk aangenamer.


Waarom Reluxer?

Bij Reluxer vinden we dat zicht één van de meest waardevolle giften van het leven is. Het is dan ook onze missie om het zicht van onze klanten te beschermen én te bewaken. Onze blue-cut technology is ontworpen om de schadelijke effecten van beeldschermen op onze ogen te nullificeren en te zorgen voor merkbaar comfort.

Tegelijkertijd willen wij dat jij er goed uitziet. Daarom kiezen wij voor tijdloze modellen gemaakt van hoogwaardige materialen. Krasbestendige, ontspiegelde glazen. Premium acetaat en titanium frames. De beste blue-light filtering technologie in Nederland. Allemaal in één bril. Onze klanten leveren nergens op in.

Wij willen een verschil maken voor onze klanten. Wij worden gelukkig van blije klanten. Daarom bieden wij 30 dagen ‘Niet Goed, Geld Terug’-garantie. Probeer Reluxer 30 dagen uit. Maakt onze bril geen verschil in jouw leven? Stuur hem met een gerust hart terug. Ervaar onze computerbril zelf.