Ons verhaal


Re·lux·er

[Ri-luhk-sur]

1   bril die ervoor zorgt dat ogen zich kunnen ontspannen ('relax') door ze te beschermen tegen belastend en schadelijk licht ('lux') uit je beeldscherm.

 

Ons verhaal

In dit digitale tijdperk hebben we meer toegang tot technologie dan ooit tevoren. De snelle toename in het aantal digitale apparaten betekent dat onze ogen worden blootgesteld aan steeds meer blauw licht. Blauw licht is belastend en schadelijk voor je ogen en onze ogen zijn daar niet tegen bestand.
Bij Reluxer geloven wij dat 'zicht' één van de meest waardevolle giften van het leven is. Jouw ogen kunnen niet worden vervangen. Wij streven ernaar om de ogen van al onze klanten te beschermen tegen de negatieve effecten van digitale schermen.
Onze brillen helpen. Reluxer computerbrillen blokkeren 99% schadelijk blauw licht uitgestraald door digitale schermen. De Blue-cut technology, verwerkt in de lenzen, beschermt jouw ogen en helpt jouw ogen te ontspannen tijdens het kijken naar een scherm. Relux jouw ogen.

Missie

Bij Reluxer geloven wij dat jouw ogen één van je meest waardevolle bezittingen zijn. Wij streven ernaar om het zicht van al onze klanten te bewaken en te beschermen tegen de schadelijke effecten van digitale schermen op je ogen. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan een gezonde digitale levensstijl, zowel op kantoor als thuis.

Dit doen we door brillen aan te bieden die zijn voorzien van een krachtige blauw licht filter, waarmee 99% van het schadelijk licht uit je beeldscherm wordt geblokkeerd. Met Reluxer willen wij de kwaliteit van je gezondheid, je slaap en jouw dagelijks leven verbeteren. Relux.

 

Visie

De digitalisering van de wereld om ons heen betekent dat we steeds meer worden blootgesteld aan schadelijk licht uit de beeldschermen van onze digitale apparaten. Hoewel de wereld om ons heen snel verandert, doen onze ogen dat niet. Onze ogen zijn niet bestand tegen al dat kunstmatige licht.

Bij Reluxer geloven we dat een computerbril onmisbaar zal zijn in de wereld van morgen. De versnelde achteruitgang van onze ogen als gevolg van schermlicht moet worden tegengegaan. Daarvoor is een gezonde digitale levensstijl van belang.

Daarom streven wij ernaar om iedereen die dagelijks naar beeldschermen kijkt te voorzien van een Reluxer computerbril die hun ogen beschermt tegen schadelijk schermlicht.

 

Het Verhaal Achter Onze Computerbrillen

Technologie en design komen samen in iedere Reluxer. We hebben nergens op ingeleverd om jou de best mogelijke ervaring te geven wanneer je een bril van Reluxer draagt.

Onze frames zijn gemaakt van premium acetaat of titanium. De glazen zijn gemaakt van krasbestendig polycarbonaat, wat 10 keer breekbestendiger is dan andere soorten lenzen.

Reluxers blue-cut technologie beschermt en ontspant jouw ogen tijdens het kijken naar een beeldscherm. Én met onze Italiaanse designs zie jij er ook nog eens goed uit.

Om de sleutelwoorden technologie en design leven in te blazen zijn al onze frames zijn vernoemd naar pioniers uit de fashion- of technologiewereld die ons hebben geïnspireerd. Reluxer is where design meets technology.